27. lokakuuta 2016

ARKIHUULIPUNIEN TOP 2

Mulle huulipuna on viimeisen puolentoista vuoden aikana tullut aika tärkeäksi osaksi jokapäiväistä lookkia, joten tässä sitä nyt olisi: mun kaksi ehdotonta lempparia arkihuulipunista. Näin syksyllä ne kaikkein värikkäimmät punat on saanut väistyä nudehtavempien sävyjen tieltä.


.
Näistä kahdesta vanhin ja ehdottomasti eniten käytössä on tuo oikeanpuoleinen MACin Faux, joka kohta lähenee jo loppuaan. Tämä pysyy hyvin, eikä perjaatteessa tarvitse lisäillä, kuin syömisen jälkeen. Tämä on myös hyvä sen takia, että lähtiessään se lähtee "siististi", eikä siis jätä selvää eroa huulipunallisen ja -punattoman huulen välille. Selitinkö mahdollisimman epäselvästi? Sävy tässä on kylmä, ehkä jopa aavistuksen lilaan taittava (kuvaa huulilla löytyy täältä!). Joillain tämä on näyttää ihan vaaleanpunaiselta! Huultenrajauskynällä voi siis sävyä muuttaa paljonkin, mutta yleensä (aina) käytän sitä ihan yksikseen!

Vasemman puoleinen on L'Orealin 640 Erotique ja ensikäytöstä lähtien ollut täyttä rakkautta! Sopivan matta (ei siis yhtään kuiva matta) ja lämmin sävy on täydellinen vastapaino Faux'lle (kuvaa huulilla löytyy täältä!). Tämäkin pysyy yhtä hyvin, kuin tuo MACin, joten on arkeen aivan täydellinen. Ehkä ainoa miinus tässä on se, että juuri tätä sävyä ei Suomen kaupoista ainakaan vielä löydy. Tämän ostin siis Tallinnasta.

Näiden kahden välillä pallottelen oikeastaan ainoastaan, ellen sitten välillä heittäydy villiksi ja laita jotain värikkäämpää. Eli ehkä kaksi kertaa kuukaudessa. 

4 kommenttia:

  1. Näyttää super ihanille!<3 Täytyy ostaa testiin :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onpa kivan sävyisiä! Miekin haluisin käyttää huulipunaa arkena, mut toistaiseksi mulla on vain kirkkaan punainen ja vähän pinkihtävä huulipuna - ei siis niin arkeen sopivia :D

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥