15. lokakuuta 2016

OCTOBER WANTIES

.Kuvat: Mango
Lokakuun puoliväli tarkoittaa viimeistään sitä, että on aika sanoa heipat kaikille kesäisille vaatteille ja kaivaa esille se paksuin villapaita. Nyt oon kuitenkin tajunnut, että multa puuttuu kokonaan sellainen simppeli harmaa villapaita! Hakusessa siis olisi joku paksu, lämmin ja yksinkertainen harmaa villapaita. Sellaisen löytäminen ei ole varmastikaan kovin vaikeaa?

Toinen asia mikä ostoslistalta löytyy, on jokin villakangastakki. Harmaata (jälleen kerran) mulla ei vielä ole, joten kenties harmaa sitten vaaleanpunaisen rinnalle? Sitä juuri oikeaa en ole vielä tavannut, mutta sormet ristiin!

Puvunhousut tai jotkin muut mustat suorat housut olisivat tervetulleita syrjäyttämään mustat pillifarkut. Syy on simppeli: pillifarkut on tylsät, ne haalistuu ja kuluu nopeasti ja ne ei edes ole mukavat. Pöksyjen etsiminen vaikuttaa tosin tällä hetkellä mission impossiblelta, mutta ehkä ahkera etsiminen (ja ikävä kyllä myös sovittaminen) tuottaa tulosta.

Viimeisenä listalta löytyy jotakin viininpunaista. Jotenkin tänä syksynä olen iskenyt silmäni jokaiseen asiaan, joka on viininpunainen ja mitä kaikkea pitäisi olla viininpunaisena -lista alkaa olemaan pitkä. Vielä mitään en ole hommannut, mutta odottakaas vaan, kun päivät tästä pimenee.

10 kommenttia:

 1. Mulla on myös hakusessa simppeli harmaa villapaita! Vanha on H&M:stä ostettu monta vuotta sitten, ja on nyt alkanut vedellä viimeisiään. Tiger of Swedenillä on AIVAN TÄYDELLINEN yksilö, mutta 200€ hintalappu ei oikein nappaa. Täytyy varmaan suunnata katsastamaan Zaran valikoimaa :--D

  http://2avlt5.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zaraan taidan myös ainakin ensimmäiseksi suunnata :D !

   Poista
 2. Mangolta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa!<3 Mullakin on ostoslistalla villakangastakki, mutta vastaan ei ole vielä tullut sitä omantyyppistä takkia :)

  ♥ jeannays.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Jotakin viininpunaista ja villakangastakki kuuluvat niin suuresti hankintalistalle!! <3 Ihana blogi sulla muuten. :-)

  VastaaPoista
 4. Munki pitäis ostaa lisää kaikkea viininpunaista! <333 Viininpunainen on niinku paras väri syksyllä!

  noraannelisaari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mä oon kans himoinnu puvunhousuja tai jotain muuta vastaavaa korviketta farkuille, mut ne tuntuu kaikki maksavan maltaita D: Toivottavasti löydät kaiken mitä etit :)

  thesecondstartoright.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥