17. helmikuuta 2017

WANHAT 2017


.
Huh huh mitkä pari päivää takana! Eilinen starttasi kahdeksalta Abishow'lla, jonka jälkeen suuntasin jo kampaajalle. Siellä istuin seuraavat kaksi tuntia meikattavana ja kampausta tehden, joskin tovi ajasta meni siihen, kun kampaaja mietti minne kaikkialle mun hiuksen mahtuukaan.


.
Seiskalta aloitettiin tanssit, jota ennen oltiin koululla jo parisen tuntia, jona aikana räpsittiin kuvia, sekä ihan vaan fiilisteltiin tulevaa iltaa. Sitten seitsemältä kun seistiin jonossa salin ovien takana, voi sitä jännityksen määrää! Alkujännityksestä selvittiin, ja kaikki meni loistavasti!


.
Kymmeneksi mentiin syömään Katajanokan Kasinolle, jossa vierähtikin seuraavat pari tuntia syöden ja jutellen. Yhden aikaan menin sitten nukkumaan ja kuuden tunnin yöunien jälkeen heräsin virkeänä (not) uuteen päivään!


.
Tänään tanssittiin enää vain omalle koululle, sekä viereiselle sotaveteraanisairaalalle. Molemmat tanssit oli onnistuneita, etenkin vanhukset olivat todella mielissään meidän siellä tanssiessa! Parin tunnin päästä lähdetään Kaivohuoneelle vielä jatkoilla, vaikka oisin nyt jo valmis menemään nukkumaan :-D


.Kuvat: Varpu Soini
Pakko sanoa, että kuluneet kaksi päivää olivat aivan mahtavat! Oli todella hauskaa, mun kampaus (pysyi täydellisesti yön yli!!) ja meikki onnistui superhyvin, mun mekko on yhtä ihana, kuin sen ostaessani, eikä pari rakkoa jaloissa menoa haitannut! Parini oli loistava (as always♥), eikä pari askelvirhettä maailmaa kaatanut. En voi muuta sanoa, kuin että oli monen vuoden odotuksen arvoinen, vaikka menikin supernopeasti ohi. En tiedä miten voin välittää mun fiiliksen tän läpi, mutta ekaa kertaa lavalla vanhemmille esiintyessä meinasin oikeasti purskahtaa itkuun :D Mikälie tunneryöppy tullut, mutta ei se mitään!


.Kuva: Pilvi Axberg
Nyt mä meen vähän parantelemaan meikkejä ja sitten Kaivariin päin! Loistavaa perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Wautsi, niin kaunis sinä ja mekko! <3

  tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia teistä! xx <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia teistä ja toi mekko on oikeest nii upee! <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥