1. maaliskuuta 2017

MUN ARKIMEIKKI

Mun arkimeikki on aika simppeli ja on se ollut tän tyyppinen jo hetken. Osa tuotteista vaihtuu jatkuvasti, kun taas osa on pysynyt matkassa mukana ihan kasiluokasta lähtien. Eli mitä tuotteita mun arkimeikkiin kuuluu ja mitä laitan missäkin vaiheessa ja mitkä on ne mun ehdottomat lempparit?


.
MEIKKIPOHJA

Aluksi tietysti laitan rasvan alle, arkiaamuisin yleensä käyn tässä välissä syömässä aamupalaa. Primeriä käytän oikeastaan aika harvoin, mutta jos laitan, niin silloin joko tuota ties kuinka vanhaa Maybellinen Baby Skiniä ja Nivean After Shave Balmia. En vaan ole loppupeleissä huomannut mitään suurta eroa oli primeria tai ei, joten se on jotenkin jäänyt...

Sitten laitan tuota vihreää Max Factorin Color Corrector puikkoa - josta tietysti on kaikki tekstit kulut pois - peittämään punaisuutta, etenkin poskessa mulla on pieni alue, josta vahva punainen iskee läpi olisi meikkivoidetta vaikka kymmenen kerrosta.

Tämän jälkeen levitän Beautyblenderillä meikkivoiteen. Tällä hetkellä mulla on käytössä Lumenen Blur -meikkivoide, johon sekoitan hieman Giorgio Armanin Maestro -meikkivoidetta. Tuo Armanin tuo vähän lisää kellertävyyttä, sekä vähän tummuutta, joten en näytä niin kalpealta! Toi Lumenen on nimittäin vähän punertava mulle.

Aloin muuten miettimään, että miks tää puuteri ja setting spray on jo tässä vaiheessa, sillä niiden aika on vähän myöhemmin... Noh, niistä vähän lisää myöhemmin!


.
VARJOSTUKSET JA KOROSTUKSET

Aluksi heitän aina varjostukset, koska a) mun varjostusväri on voidemainen ja b) olisi jotenkin outoa laittaa korostus ensimmäisenä. Varjostukseen käytän jotain Beauty UK:n contour-palettia, jonka kolmesta sävystä käytän vain tuota kylmää (kuvassa selkeästi lämpimämpi, kuin oikeasti) ruskeaa. Sitä varten mulla on Real Techniquesin Expert Face Brush, koska itse ainakin koen BB:n hankalana tohon.

Tässä vaiheessa laitan aina puuterin. Nyt mulla on käytössä ylemmässä kuvassa näkyvä NYXin Finishing Powder läpinäkyvänä. Tää on kyllä superhyvä ja oonkin tätä ylistänyt jo aiemmin! Tähänkin mulla RT:n puuterisivellin.

Joskus fiiliksen mukaan saatan myös käyttää tota H&M miljoona vuotta vanhaa aurinkopuuteria, joka oli niistä se vaaleampi sävy, mutta eipä tota oo varmaan myytykään enää moneen vuoteen. Fiiliksen mukaan saatan lisäillä poskipunaa ja tääkin on joku Henkkamaukan (sävy tais olla Sugar Coral) monen vuoden takaa. Käytän kuitenkin poskipunaa sen verran harvoin, enkä ees tiedä tykkäänkö vai en, joten en oo kokenut uutta poskipunaa hyvänä sijoituksena :-D Ja tähän mulla on samaisesta kaupasta poskipunasivellin, jonka toisessa päässä on meikkivoidesivellin, jota joskus myös käytin...

Tän jälkeen laitan highlighterin, joka on We Care Iconin Heart Luminizer sävyssä 01 Perfect Nude. Jälleen kerran, tähänkin mulla on Real Techniquesin Setting Brush.


.
KULMAKARVAT JA SILMÄT

Oikeasti teen kulmakarvat ihan ensimmäisenä, koska ne tekee joskus puolessa minuutissa ja joskus niitä väännetään kymmenen minuuttia. Mutta oli vain logiisempaa heittää ne tähän väliin, kuitenkin sen verran "itsenäinen osa". Kulmiin käytän Lumenen kulmakynää sävyssä 2 Harmaanruskea. Kuulin huhua, että tämän valmistus olisi loppumassa, toivon tosiaan että ei :-D Tää on mulla kestänyt päivittäisessä käytössä nyt puolitoista, joten on todellakin sen kymmenen euron arvoinen! Kulmakynän jälkeen laitan Lumenen väritöntä kulmageeliä, mutta tämän loputtua ostan kyllä eri merkiltä, oon vaan nyt aina edellisen loppuessa automaattisesti ostanut uuden samanlaisen. Jotenkin tuntuu, että tämä ei oikeasti pidä kulmia kuosissa.

Jos jaksan aamulla panostaa vähän enemmän, saatan laittaa myös jotain luomiväriä. Luomivärin pohjustajana mulla tomiin NYXin Eye Shadow Base, joka on ihan perushyvä. Yleensä arkena sävyt on aika nudehtavan ruskeita, ei siis mitään spesiaalia. Yleensä käytössä on arkena joko Essencen luomivärisingle sävyssä 07 You Better Mauve tai Maybellinen The Nudes paletista jotain neutraalia sävyä. Okei, on ne kaikki suhteellisen neutraaleja :-D Välillä saatan myös laittaa kajaalia esimerkiksi yläripsien alle, mutta tääkin on aika satunnaista. Silloin kuitenkin käytän Lancômen mustaa kajaalia. En itse oo vielä jotenkin omaksunut vahvoja rajauksia muuten, mutta ehkä jonakin päivänä vielä! Kuitenkin multa löytyy ihan kunnon eyeliner...

Ripsivärinä toimii Lancômen Hypnôse, mustana tottakai. Tää on just se, jota oon käyttänyt jo monta vuotta ja aina loppuessa ostan suoraan uuden samanlaisen. Tää on vaan täydellinen ja oon oikeasti tyytyväinen, että oon löytänyt parhaan ripsarin ikinä! Vahva suositus siis tälle!

VIIMEISEKSI

Näiden jälkeen suihkautan pari ruiskaisua setting spraytä, jona tällä hetkellä toimii NYXin Matte Finish -suihke. Tää tekee lopputuloksesta ihanan freesin. Viimeisenä laitan yleensä vielä huulipunaan ja mun ehdottomat top 2 arkipunaa on MACin Faux ja L'Orealin 640 Erotique.

Näistä mun arkimeikki koostuu! Joskus vähän vähemmän, joskus vähän enemmän. Tän setin saa kasaan kymmenessä minuutissa ilman luomivärejä, mutta vähän rennompana aamuna tähän saa kulutettua enemmän aikaan. Ja no, vaikka näitä tuotteita on suhteellisen paljon, tulee jokaista kuitenkin sen verran vähän, etten ihan arkena näytä miltään överimeikatulta.

Mutta mitäs mieltä, kuuluko sun meikkirutiinin samoja juttuja vai eroaako sen täysin mun omasta?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja mielenkiintonen postaus! Meikkijutut on aina kivoja ❤

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥