19. huhtikuuta 2017

KUN VAKIOTUOTE EI OLE ENÄÄ VAKIO

Tiedättekö sen tunteen, kun luulet löytäneesi juuri täydellisen tuotteen itsellesi ja olet 100 prosenttisen varma, ettet tästä tule koskaan luopumaan. Vähän tällänen fiilis oli mulla mun kulmakynää kohtaan, josta mainitsinkin mun arkimeikki -postauksen yhteydessä. Niin siinä sitten kävi, että löysin paremman! Hulluilta Päiviltä ostin kokeilun haluisena Lumenen uuden kulmakynän sävyssä 2, ja edellinen oli myös siis sävyssä 2. Nimet oli muuten ihan samat (harmaan ruskea), vaikkakin myyjä kovasti tuputtikin mulle kolmosta edellisen kakkosen seuraajaksi. Onneksi tein päätöksen itse!


.
Nimittäin tyytyväisempi en voisi olla! Kotiin tultuani vertailin uuden ja vanhan sävyjä keskenään silkasta mielenkiinnosta, ja yllätyin kyllä! Mun vanha kynä oli todellakin lämpimän ruskea ja tämä uusi viileämpi ruskea passasi paljon paremmin - toivottavasti näistä kuvista hahmottaa edes jonkinlaisen sävyeron :-D Muutenkin koostumus on erilainen ja vaikka moni onkin kritisoinut uuden version koostumusta, niin itse tykkään! Iso plussa hyvästä harjasta toisessa päässä! Ton vanhan mukana tullut oli nimittäin aivan järkyttävä.


.
Eipä ole enää vanhaan paluuta, vaikka vielä pari viikkoa sitten se tuntui maailman parhaalta tuotteelta. Jotenkin todella outoa! Veikkaan, ettei kukaan ulkopuolinen ole juurikaan huomannut eroa mun kulmakarvojen värissä, vaikka itse näen suurenkin eron! Eli vaikka aluksi kauhistelinkin Lumenen tuotteiden päivitystä, oli tämä ainakin positiivinen yllätys. Tämän normaalihinta taitaa olla muutaman euron vanhaa versiota kalliimpi, mutta ei 12 euroa tästä paljoa ole!

Tähän loppuun voisi heittää filosofisen toteamuksen siitä, että ei saa jämähtää vanhaan, vaan pitää kokeilla uutta ja paremmasta ei tiedä, ellei heittäydy mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta ehkä joku kulmakynä on vähän liian pinnallinen asia liittettäväksi filosofiseen lausahdukseen :-D Joten mahtavaa keskiviikkoa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥