27. toukokuuta 2017

ESSENCEN TOP 3

Essencestä on puhuttu jo pitkään ja myös allekirjoittanut on löytänyt kyseisen merkin valikoimasta montakin hyvää tuotetta! Tässä tosiaan on mun kolme lempparia, mutta pakko sanoa, että olisi näitä varmasti enemmänkin :-D Seuraavat kolme ei siis ole missään tietyssä järjestyksessä, vaan kaikki on samalla viivalla!


.
Ensimmäisena on luomivärisinglet, joista mulla on sävyt 07 You Better Mauve! ja 03 Rosie Flamingo. Etenkin tuota ruskeaa on tullut käytettyä tosi paljon, sillä toimii erittäin hyvin myös nopeassa arkimeikissä. Molemmat on paljon pigmenttisempiä, kuin mitä vajaan kahden euron luomiväriltä voisi edes odottaa! Etenkin ruskeassa pinnan kuvio erottuu viel selkeästi, vaikka sitä on todellakin tullut käytettyä eniten mun kaikista luomiväreistä!


.
Toisena on mun henkilökohtainen suosikki, eli huulipunat! Nämä Essencen Matt Matt Matt -huulipunat on ehkä maailman pysyvimpiä! Siis pysyy huulissa, kuin tauti, jopa paremmin kuin esimerkiksi Macin mattapunat :-D Plussaa kuitenkin siitä, että sitten kun tämän haluaa pois huulista, niin lähtee helposti! Vasemmanpuolinen on täydellinen punainen ja sävyn nimi onkin 06 Kiss Me If You Can. Keskimmäinen onkin vähän arkisempi puna, se on sävyssä 03 Wow Effect. Oikealla oleva on täydellinen pinkki kevääseen! Sävy sillä on 04 Pink Up Your Life. Ja tosiaan hinta näillä on vajaa kolme euroa kappale!


.
Mä oon tosi huono ostamaan huultenrajauskyniä, koska tuntuu jotenkin turhalta ostaa huulipunan lisäksi sille vielä samansävyinen rajauskynä. Essencellä on ratkaisu myös tähän, sillä alle kahden euron rajauskyniä ostan mielelläni :-D Pysyy loistavasti, ja on ainakin oman kokemuksen mukaan parempia, kuin esimerkiksi Lumenen tai Chanelin! Kaksi ylintä on ei-normikyniä (mikä ikinä se termi onkaan), vaan muovinen kuori ja sisältä tulee vähän vahamaista kynää. Näistä olen ehkä tykännyt enemmän. Ne mulla on sävyssä 02 Sweetheart ja 04 Peach Beauty. Jälkimmäinen on ehkä turhan oranssi :-D Viimeinen on klassinen kynä ja on muuten pehmeämpi, kuin kynät yleensä! Kyseinen kynä on siis punainen ja sävyssä 14 Femme Fatale. Näilläkin hintaa on alle kaksi euroa kappale, ainoa miinus on suppea sävyvalikoima.

Mitkä on teidän lempparit Essenceltä?

6 kommenttia:

 1. Sairaan kiva postaus <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja itse olen tykännyt Essencen huulipunista.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä aivan ihania <3 :-)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! :) Essencen huulipunat ja ripsivärit on mun lemppareita! Noita huulipunia multa löytyykin kyllä ihan kiitettävästi ja pitäis varmaan rajottaa niiden ostamista, hahah :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ripsivärejä en ole edes kokeillut Essenceltä, niin kiintynyt olen omaan vakkariini :-D Mutta huulipunat on ihan parhaita!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥