20. toukokuuta 2017

TRENDIT, JOTKA EIVÄT NAPPAA # 2

Kesä tuo tullessaan uusia trendejä - osa on tosi jees ja osa taas ei ole ihan mua varten. Listasin tähän kuusi trendiä, jotka ei minuun iske. Nämä on ne, jotka mun mielestä pitäisi jo unohtaa tai joita yksinkertaisesti en itse pukisi. Mainittakoon vielä se, että nämä ovat vain mun mielipiteitä, eli jos sä tykkäät näistä, niin sä tykkäät ja rokkaat näitä!


.
Ensimmäisenä listalta löytyy lyhyellä korolla varustetut avokkaat, eli kitten heels. Kuuluu mulla kategoriaan mummo, sekä kategoriaan haluan pukea korkkarit, mutten osaa kävellä korkeammilla. Omaan silmään nämä ei yksinkertaisesti vaan iske. Jos haluat korkoa, laita sitä kunnolla, jos taas et, tyydy korottomiin.

Toinen juttu on turisteilta tuttu vyölaukku! On muuten varmasti todella kätevä, mutta se onkin sitten se ainoa positiivinen asia mitä tästä irti saan :-D Turistivibat on väistämättömät, ja olkalaukku on vähintään yhtä kätevä. Toinen vähän samaan kategoriaan menevä, on tuo oikeassa alakulmassa oleva laukku. Käsittääkseni kyseinen laukku kulkee maailmassa nimelle bumbag, mutta suomenkielinen nimi ei ole ainakaan vielä tullut vastaan.

Laukkulinjalla jatketaan, nimittäin näillä verkkokassipussukoilla. Nämähän on suoraan eteläeurooppalaiselta torilta ja mun mielestä voisi sinne hyvin jäädäkin :-D Tyylikäs hedelmien kantoon, mutta omaan silmään ei sovi verkkokassi + Suomen kesä + Suomen kesään sopivat vaatteet -kombo. Kukin tyylillään, mutta mulla ei tällaista käsilaukkuna tulla näkemään... Maksimissaan Antibesin torilla patonkiostoksilla.


.
Jos kolme edellistä on ollut vielä ihan siedettäviä, on tämä seuraava ihan toista maata. Ja se on korsettivyö. Paluu ala-asteen patellavyö aikoihin. Siis mulla ei tähän ole edes minkään näköisiä perusteluja - yksinkertaisesti mun mielestä ruma.

Verkkosukkahousuista puhuin jo aikaisemmin ja mun mielipide on edelleen täysin sama. Sopii aivan älyttömän hyvin tietynlaiseen tyyliin, mutta ei todellakaan kaikkiin. Esimerkkinä sanottakoon pillifarkut + perus t-paita + tennarit -kombo yhdistettynä verkkosukkiksiin näyttää mun silmiin vähän liikaa trendien perässä juoksemiselta. Kaikki muut värit, paitsi musta, on ihan ehdoton nounou!  Edelleenkin, mustat tiettyjen asujen kanssa, mutta ei silti mua varten.

Viimeisenä tällä listalla on keltaiset pilottilasit. Mun mielestä nämä näyttää yksinkertaisesti höhlältä ja etenkin, miksi tällaisia pitää pitää päällä myös sisällä, jos kerta aurinkolasit on? Kukin tietysti tyylillään, mutta Stig -vibat on taattu :-D

Mitä mieltä te ootte näistä trendeistä? Iskeekö teihin vai jätättekö nämä trendit muille?

14 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä aika monesta näistä trendeistä. Ne ei vaan jotenkin iske itseeni.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mua pelottaa, miten vahvana tuo korsettivyö tunkee takaisin muotiin! :D

  VastaaPoista
 3. Joo, ei kyllä omaakaan silmää miellytä suurin osa edellisistä! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja samojakin ajatuksia! :) Verkkosukkiksista oon vähän kiikun kaakun ja ainoostaan noista vyölaukuista oon taas ite kiinnostunut haha :D Jos se olis sellaien tyylikäs ja hyvin puettu niin miks ei, näin itseasiassa yhdellä tytöllä tosi makeesti yhdistettynä hetki sitten! Mutta ymmärrän kyllä miksi ne ei nappaa suurimmalle osalle :D

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta toikin! Varmasti tyylikkäästi yhdistettynä voisi toimia, mut tää ei vaan oo mua varten :-D

   Poista
 5. Haha voin niin samaistua! En voi siis kuvitellakaan että laittaisin itselleni jalkaan kitten heelssit, kunnon korko tai ei mitään :) Ja korsettivyö kuuluu myös sellaiselle listalle, mitä en voisi ikinä käyttää.

  ladyymode.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Hyvä postaus! Vyölaukuista oon samaa mieltä! Keltaiset arskat kiehtoisi mutta kaupassa kun niitä kokeilin niin näytin vaan ihan hoopolta, joten ristiriitaisissa tunnelmissa. Ehkä olisi vaan tottumis kysymys :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvä postaus! Aika kauheita mun silmään osa noista trendeistä:D
  http://maailmasuvinsilmin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥