12. heinäkuuta 2017

PLAGE DE CAMP LONG


.
Mä en ole rantaloma ihminen. En ikinä voisi lähteä esimerkiksi kahden viikon lomalle, jonka ohjelmassa olisi vain ja ainoastaan altaalla tai uimarannalla makoilua. Sellaiset lomat vaan ei ole mua varten - lomalla haluan nähdä uusia paikkoja, tehdä siistejä juttuja, joten koen auringossa kärtsäämisen lähinnä ajan tuhlaamisena. Tietysti joidenkin mielestä se on tosi rentouttavaa ja sellainen loma on joillekin täydellinen irtiotto arjesta, ja se on täysin ok! 


.
Tänään oli siis loman ensimmäinen rantapäivä. Mun mielestä lomalla kerran tai kaksi viikossa rannalle on ihan kohtuullinen määrä. Silloin turkoosi vesi ja vaalea hiekka ei menetä hohtoaan, vaan meressä lilluu mieluusti vaikka koko päivän! 


.
Vaikka rantalomat ei ole mun suosikkeja, on Camp Longin ranta kyllä! Noin tunnin ajomatkan päässä, Saint-Raphaëlissa sijaitseva ranta on vaan paras. Löydettiin se uudestaan vasta viime kesänä, sitä edellinen visiitti taisi olla vuonna 2007, jonka jälkeisenä talvena meidän Ranskan kämppä siirtyi 50 kilometriä Nizzaan päin! 


.
Miksi tämä ranta on sitten niin ihana meidän (ja nykyään myös monen muun) mielestä? Aivan ihanan suojaisa ranta, jolloin donitsilla voi vaan löhötä ja antaa aaltojen kuljettaa ympäriinsä. Poukama on kuin iso merivedellä täytetty uima-allas! Turkoosi vesi, mahdollisuus vuokrata SUP-lautoja ja polkuveneitä, ja totta kai myös hieman paikan nostalgisuus vetää puoleensa. 

Tajusikohan kaikki jo, että todellakin rakastan tätä paikkaa? 

8 kommenttia:

 1. Oi vitsit, miten ihanalta paikalta toi näyttääkään. Säät ainakin täällä on olleet sellasia, että reissu jonnekin lämpimään kelpaisi todella! :)

  https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upea! Uskon - ei tainnut Suomessa olla yhtäkään oikeasti lämmintä päivää mun siellä ollessa :-D

   Poista
 2. Ei vitsi mitä kuvia! Ihan kateeksi käy kun kattoo Suomen säätä ikkunasta. Itsekin on hirveä hinku jonnekin lämpimään, josko sitä ensi kesänä...

  VastaaPoista
 3. Niin upeita kuvia!😍

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ja toi ranta kyllä näyttää upeelta!! :)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥