9. elokuuta 2017

HOMEMADE BRUNCH


.
Mun toiseksi viimeinen ja osalle meistä ihan viimeinen kesälomapäivä lähti käyntiin aivan ihanalla brunssilla! Herätyskellon soidessa aivan liian aikaisin (silti myöhemmin, kuin ensiviikolla tulee soimaan...) olisin ihan hyvin voinut jatkaa vielä uniani. Tunnin päästä olinkin jo lähtövalmiina ja bussimatka Espoon halki voi alkaa! Jotenkin hauskaa, että bussilla niinkin lyhkäiseen matkaan menee helposti tunti. 


.
Osa oli jo käynyt kaupassa ja meidän saapuessa he loihtivat jo ruokaa! Meille valmistui aivan täydellinen brunssi, joka piti sisällään ainakin paljon hedelmiä, croissantteja, banaanilettuja ja smoothieta. Loppujen lopuksi tosi simppeli, mutta kuitenkin niin hyvää! Tämä aamupalan ja lounaan yhdistäminen oli erittäin onnistunut - nälkä alkoi tulla vasta päivällisaikaan. Seura oli myös mitä loistavin, näitä ehdottomasti lisää, vaikka huomenna onkin aika palata jälleen koulun penkille. 

Loistavaa keskiviikkoa ihanat!

8 kommenttia:

 1. Brunssit on aina toimivia ja teidän brunssi näyttää todella onnistuneelta! Nälkähän tässä tulee kuvia katsellessa... :-D

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä hyvin onnistunut! hahah eikä :-D

   Poista
 2. Siis vitsi miten ihanan näköstä! Itse tulee harvoin järjestettyä brunsseja ystävien kanssa, mutta niitä pitäisi kyllä ehdottomasti harrastaa enemmän. Tulee aina mieleen hotelliaamiainen :)

  https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ystävien kanssa järjestetyt brunssit on kyllä superkivoja! niinpä - yleensä tälläset on vielä kivempia! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Voikun itsekin jaksaisi tehdä tuollaisia brunsseja <3

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat :) Hitsit kuinka itsekin jaksaisi vastaavat joskus järjestää!

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥