19. elokuuta 2017

KESÄN OSTOKSIA OSA YKSI

Kesän aikana tuli ostettua vaikka mitä - kiitos kesäalet, matkustelut ja muuten vaan miellyttävä tapa kuluttaa aikaa. Osa näistä on Suomesta ja osa Ranskasta! Tässä olisi mun kesän ostokset osa yksi, toinen osa tulossa lähiaikoina! 


.
Uniqlosta ostin tummanharmaan merinovillapaidan, koska juuri tällaisia yksinkertaisia vaatteita tarvitsee aina! Muutenkin Uniqlon vaatteet ovat laadukkaita ja hyvistä materiaaleista tehtyjä, eikä hintakaan yleensä päätä huimaa. Tällä paidalla oli hintaa muistaakseni 25 euroa, mutta saattaa heittää viisi euroa kumpaankin suuntaan.  Tämä liike voisi tulla Helsinkiin vaikka heti :-D

Ranskan Nikeltä hommasin mustan simppelin mustan treenitopin , koska urheiluvaatteita ei vaan voi olla koskaan liikaa - huomaatte sen viimeistään kohta. Tämän hintaa en kuollaksenikaan muista, mutta oli varmaan jossain siinä parin kympin paikkeilla.


.
Kesäkuun puolessa välissä löysin tämän ihanan vähän pidemmän mallisen punaisen bleiserin Mangosta puoleen hintaan! Olin tätä joskus aikaisemmin keväällä jo Mangossa katsonut, mutta mun mielestä 70 euroa on vähän liikaa bleiseristä :-D Nyt mun bleiserikokoelma on kasvanut nollasta yhteen, enkä tyytyväisempi voisi olla!


.
Koska Essien geelilakat ovat nousseet ykköspaikalle mun kynsilakkakokoelmassa, oli mun ihan pakko korvata vanha Essien normilakka uudella geeliversiolla! Onneksi vanha veteli jo viimeisiään, joten ostos oli kaikinpuolin ajankohtainen :-D Tämä on sävyssä 270 - Rock The Runway, ja Sokoksella taisi olla noin kympin tarjouksessa pari viikkoa sitten! Ehdottomasti uusi lempparilakka.

Ranskasta ostin itselleni vihdoin NYXin Ultimate -luomiväripaletin sävyssä Warm Neutrals. Olen tätäkin ties kuinka kauan katsonut, ja nyt sain vasta aikaiseksi ostaa tämän. Ranskassa hinta oli pari euroa edullisempi, mutta ihan yhtä hyvin olisi voinut ostaa tämän jo tammikuussa Suomesta :-D Oon kyllä tykännyt tästä paljon, ihan täydellinen arkeen ja juhlaan!


.
Zaran aleista löysin tämän aivan ihanan oversize villapaidan kahdeksalla eurolla! Löytyy tästä kymmenisen prosenttia mohairia, joten ehkä tämä selviää vähän pidemmän aikaa hyvänä, kuin halppisvillapaidat yleensä. Tästä tulee ehdottomasti mun go to -asu mustien legginssien kanssa marraskuussa kouluun! :-D Voiko mukavampaa edes olla?


.
Ranskasta ostin Decathlonista pari heidän oman merkin treenitoppia. Näillä oli muistaakseni hintaa noin kympin kappale, ja on oikeasti tosi kivoja! Decathlonissa on aina vaan niin suppea valikoima hienoja urheiluvaatteita, joten tuurilla löytää kivoja :-D 

Rentoa viikonloppua ihanat!

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Toi Essien geelikynsilakka vaikuttaa mukavalta, sitä voisi joskus testata! :)

  VastaaPoista
 2. Oversize villapaidat on parasta!<3

  VastaaPoista
 3. Just tuli tilattua itsekin yks oversize villapaita ja on täyttä rakkautta! Niin kivoja ostoksia sulla täs postauksessa <3

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥