20. lokakuuta 2017

ANTIBES THROUGH MY PHONE


.
I'm back! Rentouttavat neljä päivää Etelä-Ranskassa on nyt takana päin ja oli kyllä ihan huippu loma! Keskityin kerrankin ihan sataprosenttisesti lomailuun, mikä käytännössä tarkoitti sitä, että tietokone jäi Suomeen ja valokuviakin räpsin vain puhelimella. Tällaiset irtiotot on tosi jees, ei voinut tehdä yhden yhtä kouluhommaa tai näpytellä yhtäkään postausta. 


.
Neljä päivää Antibesissa piti sisällään sen tavallisen lomakombon: käytiin rannalla (ei tosin uimassa), käytiin shoppailemassa, käytiin monta kertaa ulkona syömässä, käytiin Antibesin vanhassakaupungissa käppäilemässä ja syötiin jäätelöä Antibesin muurilla. Syötiin ihan liikaa ranskanperunoita ja juotiin ihan liikaa cokista. Ei siis yhtään hullumpi loma!


.
Sää on lokakuussa aina yhtä täydellinen. Reilut kaksikymmentä astetta ja auringon paistetta siniseltä taivaalta. Just sellainen keli, että jos laittaa lyhyen hameen, voi hyvin laittaa pitkähihaisen.

Onneksi on vielä kaksi päivää lomaa jäljellä, jonka jälkeen arki alkaa taas. Ensi viikolla pitäisi taas alkaa opiskelemaan reilu viikon päästä olevaan matikan kokeeseen - ehkä olisi pitänyt tehdä koe kiltisti koeviikolla... Nyt on kuitenkin akkuja vähän ladattu, ja jaksaa taas opiskella ahkerasti loppusyksyn. 


.
Seuraavia lentolippuja ei Nizzaan ole vielä hommattu, mutta jos ei vielä keväällä, niin viimeistään ensi kesänä nähdään taas Antibes!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja hirmu ihanan kuuloinen loma sulla! Tsemppiä matikankokeeseen :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä tuolla! Matkakuume vaan kasvaa ja kasvaa.. :-D

    http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥