4. lokakuuta 2017

MINILOMA TALLINNAAN

Mun lähes viikon pituinen loma sai arvoisensa päätöksen meidän pienellä reissulla Tallinnaan! Vaikka edellisestä Tallinnan reissusta ei ole kolmea kuukautta kauempaa, oli tää reissu kuitenkin tarpeen ja kaikin puolin erilainen. Viimeisimpinä kertoina ollaan oltu tyttöporukalla päivämatkalla, ja tällä kertaa taas yövyttiin Tallinnassa ja kokoonpanona oli meidän perhe. Ihanaa vaihtelua!


.
Muut lähtivät matkaan jo perjantaina, mutta me Pilvin kanssa lähdettiin Helsingistä vasta kymmeneltä. Tällä kertaa matkustettiin Linda Linellä, koska ihan oikeasti olin kuvitellut, että kyseinen laiva olisi paljon hulppeampi tapa matkustaa, kuin mitä Tallinkilla matkustaminen olisi. Ja kuinka väärässä olinkaan :-D Laiva oli vain vartin Tallinkia nopeampi, ja hulppeus oli tässä laivassa aika kaukana, vaikka hinta oli kaksinkertainen! 


.
Heti alkuun mentiin lounaalle viime kerrasta tuttuun F-Hooneeseen. Viime kertainen bataattijuttu oli jees, mutta niin oli myös tämän kertainen ruisburgeri! Iltapäivällä kiertelimme aluksi vanhassakaupungissa ja lämmittelimme kahvilla. Myöhemmin vuokrattiin tunniksi Segwayt, jolla oli helppoa huristella paikasta toiseen. Oli ihan nappivalinta ja suosittelen ihmeessä kokeilemaan - tämän nopeammin ei nää yhtäkään kaupunkia! Illallisella käytiin vasta keväällä auenneessa Nok Nokissa, joka on thaimaalainen fine dining rafla! Ruoka oli tosi hyvää, eikä chiliä oltu säästelty :-D


.
Sunnuntaina nukuttiin pitkään, käytiin aamukahveilla, jonka jälkeen osa perheestä lähti jo kohti Helsinkiä. Meidän laiva lähti vasta pari tuntia myöhemmin, joten ehdittiin hyvin vielä vähän shoppailla (= ostaa Pilville pipo) ja käydä pienellä lounaalle tutussa ja turvallisessa Robertsissa. 


.
Oltiin vuokrattu meille kämppä, joka sijaitsi ihan vanhankaupungin kupeessa. Sijainti oli tosi jees - raatihuoneelle oli vain pari korttelia, eikä satamaankaan kävellyt kuin parikymmentä minuuttia. Kokonaisuudessaan viikonloppu oli tosi onnistunut, vaikka pelkkä trenssi oli ihan liian vähän hyiseen Tallinnaan. Jos ootte nyt lähdössä Tallinnaan, ehdottomasti pipot ja lapaset mukaan! Tää reissu oli siis täydellinen breikki arjesta! 

Loistavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tallinnassa on kyllä kiva käydä hieman lomailemassa, sopii pieniin visiitteihin kyllä ihanasti <3 Ens kerralla pitää kyllä testata tuo F-hoone, kun niin moni kehuu :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan totta! Suosittelen ehdottomasti testaamaan, kahtena kertana on ollut ihan loistomesta! :-)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥