27. marraskuuta 2017

261117 // JOULUKADUN AVAJAISET

10:09 Huomenta! Kymmenen tunnin yöunet takana, mutta silti nukahdan vielä hetkeksi.

10:50 Herään uudestaan ja nyt oikeasti herään. Vielä ei ole kiire minnekään, joten räplään puhelinta ehkä vähän liiankin pitkään.

12:00 Lähtöön on puoli tuntia, joten on selkeästi aika nousta. 


.
12:30 Normaalit aamutoimet tehty, vaatteet puettu päälle ja naama meikattu, joten eikun menoksi!

13:00 Jätetään auto parkkiin Bulevardille. Varattiin meille eilen brunssi täksi päiväksi Southparkiin, joka on osoittautunut varsin hyväksi mestaksi. Kirjoittelin kyseisestä paikasta jo maaliskuussa, jos mun kokemukset paikasta kiinnostavat tarkemmin!

14:00 Nyt on vatsa täynnä ja otetaan seuraavaksi suunnaksi Stockmannin parkkihalli, josta kävelee hetken Designmuseoon. Näyttelyn teemana oli Kalifornia, joka oli muuten varsin mielenkiintoinen.


.
15:00 Molemmat näyttelyt on tsekattu ja lahjapuoti katsottu nopeasti läpi, joten takaisin keskustaan. Tarkoituksena on mennä katsomaan neljältä alkavaa joulukadun avajaisia, joten aikaa on vielä noin tunnin verran.

15:30 Kierrellään muun muassa Xmas Garagessa, joka on aivan ihanan jouluinen pop-up kauppa! Mukaan lähtee uusi jäsen meidän kumiankkakokoelmaan!

16:00 Kaikissa lähikahviloissa oli aivan hillittömän pitkät jonot, joten seistään Aleksanterinkadun varressa ilman take away-latteja kauheassa ihmismassassa, joista oikeastaan kaikki ovat lapsiperheitä pienine lapsineen :-D


.
16:20 Paraati vihdoin alkaa - miten voikaan olla kaksikymmentä minuuttia myöhässä... Paraati on kuitenkin ihanan jouluinen ja Aleksin jouluvalot ovat joka vuosi yhtä tunnelmalliset!

16:30 Tapahtuma on nopeasti ohi, joten seuraavaksi suuntana on Herkku ja nopeat ruokaostokset.

17:00 Vihdoin kotia kohti!


.
17:30 Loppuilta menee oikeastaan vaan Netflixiä katsoen ja jossain vaiheessa syön illallista.

21:20 Lähden vielä Muffiksen kanssa parinkymmenen minuutin lenkille, joka osoittautui varsin hyväksi päätökseksi Netflixin parissa vietetyn illan jälkeen.

23:30 Aika mennä nukkumaan - hyvää yötä ihanat!

4 kommenttia:

  1. Kivasti toteutettu postaus!♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. My dayt on omia lemppareita lukea, joten pitäisi itsekin väsätä sellainen taas omaan blogiin :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥