17. marraskuuta 2017

PERJANTAIAAMUN AJATUKSIA


.
Huomenta! Kello on puoli yhdeksän aamulla ja täällä mä nautin aamulatestani Ison Omenan Coffee Housessa - lisää tällaisia aamuja!! Vaikka mun ehkä pitäisi kohta puolin suunnata koululle (joka muuten alkaa vajaan tunnin päästä) on tänä aamuna ohjelmassa vielä ajotunti. Toivon tosiaan, että yhdeksään mennessä alkaisi jo hämärä ja sadepilvet väistymään, sillä pimeässä ja sateessa ajaminen ei ainakaan tässä vaiheessa kuulu suosikkeihini - tai välttämättä edes taitoihini.


.
Oikeastaan koko aamun olen jännittänyt ylppäreiden tuloksia, joiden pitäisi tulla ihan minä hetkenä hyvänsä! Tai luultavasti pisterajat ovat jo tulleet, mutta YTL:n sivut ovat varmaankin juuri kyseisestä syystä olleet kaatuneet jo tovin... Sormet ristiin, että lopullinen arvosanani ei ole heikentynyt alustavasta arvioinnista!


.
Viikonloppuna ohjelmassa on taas vaihteeksi kokeisiin lukua, sillä toiseksi viimeinen koeviikko starttaa heti maanantaina. Jotenkin tuntuu, että olen kokoajan lukemassa johonki kokeeseen, mutta sellaista se abivuosi kai sitten on. Onneksi ylppäreiden jälkeen koeviikko ei oikeastaan enää tunnu kauhean kummoiselta, on vaan pieni pakollinen paha aina jakson vaihtuessa.

Ei mulla tähän aamuun enää muuta, mä pakkaan nyt koneen kassiin ja suuntaan neljännelle ajotunnille  - loistavaa perjantaita ihanat!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta aamulta! Täällä kans työpaikalla jännään yo- tuloksia ja kovasti toivon, että tulevat takaisin ainakin yhtä hyvänä kun alustavat pisteet. :) Tsemii myös ajotunnille, kyllä se siitä alkaa luonnistumaan - ite olin todella huono kuski vielä ajokoulun aikaan mutta uskon että nyt melkein vuoden jälkeen oon jo parempi joten kyllä se siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi tulokset lopulta tuli ja oli se mitä olin odottanutkin - toivottavasti sullakin meni hyvin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos jasmin! :-) hyvin onneksi meni molemmat!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥