16. joulukuuta 2017

MIKÄ ON PARASTA JOULUSSA?

- Ruoka. Oon viimeisen kuukauden aikana syönyt älyttömästi lanttu- ja porkkanalaatikkoa. Itseasiassa tein myös pari päivää sitten ihan itse lanttulaatikkoa! Jos voisin valita, eläisin pelkästään noilla kahdella ruualla (ja sushilla). Niin hyvää! 

- Jouluvalot. Auringon laskiessa jo ennen neljää, tuo jouluvalot ihanasti valoa pimeyteen. Kauniit jouluvalot ovat aivan ihania ja todella tunnelmallisia! Vilkkuvat ja värikkäät jouluvalot eivät nappaa, mutta klassisen kauniit lämpimät valot löytyvät meidänkin pihasta.

- Loma. Työntäyteisen syksyn jälkeen on aivan ihanaa saada hieman pidempi loma. Onneksi pian on kuun 21. päivä, jolloin on viimeinen koulupäivä ja loma voi vihdoin alkaa.


.
- Laulut. Kaikki iloiset klassikkojoululaulut ovat niin ihania! Niitä on niin ihana kuunnella ja fiilistellä kaikkia niihin liittyneitä muistoja. Kristilliset joululaulut eivät oikein nappaa, eikä myöskään sellaiset hartaat ja surullisen kuuluiset kappaleet. Joulu on ilon juhla, joten sellaisia myös laulujen tulee olla. 

- Piparkakkulatte. Kaikki jouluiset versiot normaalista latesta ovat vaan niin ihania! Robert's Coffeen piparkakkulatte on vakio marras-joulukuussa, eikä Starbucksin versiokaan yhtään huonompi ole. 

- Rauhallisuus. Jouluna ei biletetä, eikä lähetä salille. Jouluna nautitaan ihanien ihmisten seurasta sen kummemmin riehumatta. Mun mielestä on aivan ihanaa viettää joulua perheen kanssa! Uutenavuotena voi sitten juhlia senkin edestä. 


.
- Lahjojen ostaminen ja saaminen. Ostaminen on ihanaa, jos tietää mitä haluaa toiselle ostaa.  Oon nyt ihan innoissani, koska olen keksinyt hyvän lahjan eräille! Toisaalta, jos mitään ideaa ei ole, on lahjojen ostaminen ihan kauheaa. On vähän kaksipiippuinen juttu. Joululahjojen saaminen taas ei ehkä lapsuuteen verrattuna ole enää niin suuri juttu, mutta rehellisesti sanottuna kyllä se on ihanaa saada joululahjoja ihanilta ihmisiltä. Kiitos niistä.

- Joulukuusi. Joulukuusi on jouluisen sisustuksen A ja O! Meidän joulukuusi on mielestäni joka vuosi todella onnistunut - ainakin itse olen tykännyt. Pari vuotta sitten se näytti tältä ja varman aika samanlaiselta tulee tänäkin vuonna näyttämään!

Enää kahdeksan yötä jouluun!  

2 kommenttia:

  1. Joulu! Ah, mikä ihana tekosyy mässäillä koko pyhät mitä mahtavimpia herkkuja. Onneksi mainitsit piparkakkulaten, olis jäänyt muuten multa tänä vuonna unholaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano!😍 Jes, ihanaa että hyödytti <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥