6. joulukuuta 2017

SUOMI 100

Ihanaa itsenäisyyspäivää!  Vaikken olisi ehkä vielä pari päivää sitten uskonut, niin mulla on koko päivä kulunut itsenäisyyspäiväfiiliksissä. Päivä starttasi käyntiin puolelta päivin meidän lippukunnan perinteisellä itsenäisyyspäiväjuhlalla. Pitkästä aikaa oli kiva vetäistä varaston perällä yleensä lojuva partiopaita päälle ja nähdä kaikkia kivoja partiotyyppejä, kun en enää niin kovin aktiivisesti partiotoiminnassa mukana ole. Partiosta on kuitenkin lukuisia ihania muistoja vuosien varrelta, joten miksipä sitä ei itsenäisyyspäivää tällä tavoin aloittaisi!


.
Lippukunnan itsenäisyyspäiväjuhlan jälkeen suunnattiin kaupan kautta kotiin, jossa asukriiseilin hetken (vihaan sitä tunnetta, kun mikään vaate ei näytä sillä hetkellä kivalta, vaikka niitä vaatteita olisi vaikka muille jakaa...), jonka jälkeen lähdinkin poikaystäväni luo juhlistamaan satavuotiasta Suomea hänen perheensä kanssa. Kaikin puolin hauska päivä siis takanapäin ja tuli myös Linnan juhlat perinteiseen tapaan katsottua ainakin lähes kokonaan!

Huomenna on ihan normaaliin tapaan koulua, vaikka ei yhtään tunnu siltä, että tänään olisi keskiviikko. Onneksi ylihuomenna lähdetään pienelle reissulle, joten pari päivää koulussa ei tunnu yhtään pahalta!

Toivottavasti teilläkin meni tämä juhlapäivä loistavasti (ja toivottavasti nyt Suomi 100 -leiman tunkeminen jokaikiseen paikkaan loppuu)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥