17. helmikuuta 2018

PENKKARIT 2018


.
Huh huh mitkä pari päivää on nyt takana päin! Torstaina tosiaan vietettiin vihdoin ja viimein penkkareita. Olin tilannut mun asun tammikuun alussa Amazonista ja nyt maanantaina se vihdoin tuli - voi sitä kuumotusten määrää viime viikolla, kun pakettia ei näkynyt. Ei enää ikinä mitään Kiinasta.

Päivä starttasi jo puoli kahdeksalta koululla aamiaisen, valokuvauksen ja abishown merkeissä. Tämän jälkeen oli penkkariajelun aika ja pyörittiin Espoossa rekoilla - oliko joku teistä muuten katsomassa Espoon rekkakulkuetta? 


.
Ajelun jälkeen palattiin koululle, josta suunnattiinkin kohti satamaa ja Tallinnaa! Tavallisen abiristeilyn sijaan oltiin päädytty Abi Goes Tallinn -tapahtumaan, jossa vietettiin yö hotellissa Tallinnassa. Loistava reissu takana päin - merkki onnistuneesta illasta on se, että illasta ei ole juurikaan valokuvia! 

Kokonaisuudessaan penkkarit olivat erittäin hauskat. Rekalla ajelu oli kivaa (vaikka ei Espalle mentykään), ihmiset olivat oikeasti innoissaan katsomassa meitä, mun Nalle Puh -asu ehti ajoissa Suomeen ja Tallinnan reissu oli onnistunut. 


.
Nyt kun kaikki kivat jutut ovat takana päin, on aika ryhtyä ihan oikeasti lukemaan. Nyt kun se lukuloma ihan oikeasti alkoi. Ja koska ylppäreihin ei ole enää montaa viikkoa, jaiks.

Ihanaa lauantaita!

Tsekkaa myös:

4 kommenttia:

 1. Voi, omista penkkareista tuntuu olevan jo ikuisuus. :) Oli kyllä hauskin päivä koko lukion aikana! Me itse asiassa lähdettiin silloin abiristeilylle Tukholmaan kaikkien koulun abien kanssa vasta kirjoitusten jälkeen. Oli ihan mahtava idea, kun pääsi juhlimaan koko kovan työn päättymistä.

  Tsemppiä kirjoituksiin! :)

  https://elinakatariinam.blogspot.is/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauska päivä! Toi kuulostaa kyllä myös hyvältä ratkaisulta lähteä vasta kirjoitusten jälkeen! Kiitos paljon :-)

   Poista
 2. Kuulostipa kivalta! Tsemppiä kirjoituksiin!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥