7. maaliskuuta 2018

KOLME VIIMEKSI NÄHTYÄ LEFFAA - SUOSITTELENKO?

Katson elokuvia oikeasti aika harvoin. Ainoastaan silloin, kun elokuviin tulee joku vuosisadan elokuvaksi povattu leffa tai sitten matkustaessa. Lentomatka menee paljon kepeämmin elokuvien parissa. Muuten olen ehdottomasti sarjojen perään - mielummin katson viikonloppuna tuotantokauden hyväksi havaittua sarjaa, kuin pari riskillä valittua elokuvaa. Lisäksi vihaan etsiä uusia hyviä elokuvia Netflixin ja iTunesin laajasta valikoimasta. Elokuvissa kuitenkin tykkään eniten kevyistä hömpistä, eikä esimerkiksi kauhuelokuvat ole yhtään mun makuun. Mulle elokuvien katsominen on rentoutumista, enkä halua pelätä tai stressata päähenkilön puolesta. Siksi varmaan myös nämä kolme seuraavaakin on aika hömppiä, eikä näissä varmasti ole liikaa jännitystä.

Tässä kuitenkin kolme viimeisintä katsomaani elokuvaa ja mielipiteeni niistä!


.kuvat 1 & 2
Fifty Shades Freed

Ei helmikuuta ilman uutta Fifty Shades -elokuvaa! Hehkutin tätä jo vähän aiemmassa postauksessa, mutta tämä ansaitsee ehdottomasti paikan tässä postauksessa. Jos leffa ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on kolmiosaisen sarjan viimeinen osa. Aikaisemmat Fifty Shades of Grey ja Fifty Shades Darker olivat myös hyviä ja ehdottomasti katsomisen arvoisia, mutta tämä oli trilogian paras osa. Tähän oli saatu jo juonta mukaan, vaikka se tosin oli aika ennalta arvattava. Jos kliseiset ja romanttiset elokuvat pienellä twistillä kiinnostavat, suosittelen ihmeessä tsekkaaman tämän leffan! Vielä ei taida löytyä muualta, kuin elokuvateattereista, mutta varmasti lähitulevaisuudessa saatavilla ainakin iTunesista.


.kuvat 1 & 2
13 Ja Risat (13 Going on 30)

Kiitos tämän ja seuraavan elokuvien suosittelusta kuuluu hyvälle ystävälleni. 13 Ja Risat kertoo alkuperäisen nimen mukaisesti siitä, kun kolmetoistavuotias tyttö haaveilee elämästä upeana kolmekymppisenä. Haave toteutuu ja tyttö herää kolmekymppisenä. Elokuva on hauska ja todella kepeää katsottavaa. Jos joskus kaipaat jotain rentoa elokuvaa, tässä olisi hyvä ehdokas. Löytyy ainakin Netflixistä ja iTunesista.


kuvat 1 & 2
Kaikki Kaikessa (Everything, Everything)

Tämä elokuva kertoo tytöstä, joka ei ole poistunut kotoaan kahdeksaantoista vuoteen. Syy tähän on harvinainen sairaus, johon ei parannuskeinoa ole. Mielenkiintoinen (ja kevyt!) elokuva tytöstä, joka haaveilee naapurin uudesta pojasta ja elämästä talonsa ulkopuolella. Löytyy ainakin iTunesista.

Kaiken kaikkiaan nämä kolme elokuvaa olivat hyviä. Ei ehkä mitään maata mullistavia, mutta pari tuntia kului hetkessä. Täydellisiä leffoja niihin iltoihin, kun haluaa vain laittaa aivot hetkeksi narikkaan.

Onko kyseiset leffat teille tuttuja?

Tsekkaa myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥