30. huhtikuuta 2017

BELGIAN OSTOKSET

Moikka! Tähän väliin ajattelin tulla esittelemään myös vähän ostoksia Belgiasta ja Luxemburgista, ettei reissupostaukset ala ihan kyllästyttämään :-D Kauheen montaa juttua en loppupeleissä ostanut, mutta sitäkin kivempia!


.
Käytiin viikonlopun aikana varmaan yli viidessä eri Zarassa, ja nääkin on ihan eri liikkeistä ostettu. Farkkuhametta olin jo pitkään halunnut, ja nyt vihdoin Namurin Zarasta löytyi täydellinen yksilö. Tykkään sivuissa olevista kukista, ne tuo vähän sitä jotain, muuten niin yksinkertaiseen vaatekappaleeseen. Tällä hintaa oli 30 euroa. Toinen asia Zarasta, tosin tällä kertaa Brysselin, on aivan tavallinen valkoinen T-paita, joka on hieman oversize-mallinen. Tämä oli 6 euroa, ja tälläsille tulee aina paljon käyttöä!


.
Reissun ainoa kosmetiikkaostos on NYXin poskipuna sävyssä Taupe. Tämän ostin nimestä huolimatta varjostussävyksi, sillä en yksinkertaisesti tykännyt voidemaisesta varjostustuotteesta. Tämä maksoi 7,20€, eli taisi olla hieman Suomen kauppoja edullisempi. Tigerista ostin kokeiluun euron lasiviilan, sillä onnistuin katkaisemaan edellisen. Pakkoa sanoa, että kyllä H&M:n vastaava vie voiton.


.
Tietysti eksyttiin Luxemburgissa Longchampille ja siellä iskin silmäni tähän kaunokaiseen! Oon jo jonkun aikaa epäaktiivisen aktiivisesti etsinyt itselleni uutta penaalia, sillä vanha Marimekko ei enää tahdo pysyä kiinni - hyvin se on kyllä palvellut ala-asteen puolivälistä lähtien! Tämä sitten tuli vastaan liikkeessä, ja sen kummemmin miettimättä olin jo tämän onnellinen omistaja. Kyseessä on siis virallisesti meikkipussi, mutta taipuu penaalin rooliin täydellisesti. Tämä on värissä Poudre ja on ihan nahkaa! Hintaa tällä oli 40 euroa. Sanoittaisko, että tämän takia oli huomattavasti kivempi palata tiistaina kouluun - elämän pieniä iloja :-D

Hyvää vappua tyypit! ♥

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Tykkään erityisesti tosta penaalin väristä ♥ Hyvää vappua myös sulle! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ihanan värinen! :-)

   Poista
 2. Tuo farkkuhame on aivan ihana ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Bongasin sen jo netistä, joten onneksi löysin sen myös ihan kaupasta!!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥