28. huhtikuuta 2017

PÄIVÄ LUXEMBURGISSA

Moikka! Lauantaiaamuna otettiin suunnaksi Luxemburg, sillä kun kerran Luxemburgin vieressä ollaan, niin miksi sinne ei sitten menisi! Kuitenkin kyseessä on sen verran pieni paikka, ettei sinne koskaan tulisi Suomesta käsin lähdettyä. Aamulla napattiin juna kohti Luxemburgia ja reilu puolen tunnin päästä oltiin jo perillä. Junalippu maksoin suuntaansa about kahdeksan euroa, että ei se tälleen yhdeltä kerralta ollut paljoa.


.
Luxemburgissa mentiin ihan ensimmäiseksi aamupalalle. Tämän jälkeen suunnattiin kauppoihin, sillä mitäs muutakaan sitä lomalla tekisi, kuin shoppailisi :-D Luxemburg ei ole mikään suuren suuri ostosparatiisi, mutta löytyi sieltä ne kaupat, mitä Helsingistä ei. Ja vaikka Luxemburg mielletään suhteellisen kalliiksi maaksi, ei se oikeastaan tälleen yhden päivän turistireissulla oikeastaan näkynyt. Asuminen on varmasti kalliimpaa, mutta muuten hinnat pyöri niissä tutuissa Suomi-hinnoissa..
Luxemburgissa oli yllättävän kylmä ja satoikin aina välillä. Se ei oikeastaan edes haitannut ja iltaa kohden aurinkokin alkoi paistamaan. Luxemburg oli kuitenkin ihan kiva paikka. Kaupunki oli pieni ja vuoristoinen, mutta söpö. Mahtui sinne myös paljon pankkeja :-D Ja kaupungissa oli WiFi!

Illalla suunnattiin takaisin Belgiaan. Ilta meni Arlonissa, joka on Meriä lähin kaupunki ja aivan Luxemburgin rajalla.


.
Luxemburgiin kannattaa ehdottomasti suunnata, jos Euroopassa liikkuu! Tekemistä ei ihan viikoksi riitä, joten ei ehkä viikoksi Luxemburgiin kannata Suomesta lentää. Muuten todella kiva paikka kyllä!

Mahtavaa perjantaita! ♥

16 kommenttia:

 1. <333 tyksin tästä

  VastaaPoista
 2. Voi että on ihania kuvia ja mielenkiintoinen postaus myös! :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mullakin on sellanen ajatus kun ulkomaille lähtee et ostaisi sellaisista kaupoista asioita joita sitten ei löydy Suomesta. Turhaa ostaa samasta paikasta kun kotopuolessakin voi samassa kaupassa käydä.
  Aivan ihanat kuvat ja rennolta kuulostava reissu tuntu olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan totta! Zaraan tosin aina eksyy, koska Helsingin Zara on vaan niin järkky :-D Ja on tosiaan kiva käydä kaupoissa, jossa ei ihan joka viikko käy! Ja kiitos paljon!

   Poista
  2. Vitsit miten kauniita kuvia! Tuli ihanan keväiset fiilikset noista tulppaaneista ja huikeista maisemista :)

   Poista
 4. Niiin ihana postaus, tulee kunnon matkakuume :D

  www.iinaemiliasd.com

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanan näköstä siellä on! Kumpa pääsisi reissailemaan.. :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella on! Reissut on parhaita! :-)

   Poista
 6. Oi vitsi, Luxemburg on kyllä ihana paikka! Itekin kävin siellä helmikuussa, ja just samantyylisesti kuin säkin - olin siis reissussa Brysselissä ja tein yhden päivän keikan Luxemburgiin. Ja kyllä kannatti, munkin mielestä kaupunki oli jotenkin tosi söpö ja viihtysä! :)

  https://laura-linnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Just täydellinen tolleen yhden päivän reissuksi, tulee uus paikka nähtyä, etenkin kun paikka on niin söpö, kuten sanoitkin! :-)

   Poista
 7. Luxemburg näyttää kyllä tosi suloiselta paikalta! Toivottavasti pääsen joskus käymään siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli kyllä! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan :-) !

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥