4. toukokuuta 2017

KUUMAILMAPALLOLLA BELGIAAN

Ei ihan vielä päästä eroon Belgiasta aiheena! Kolmantena päivänä oli sunnuntai, joten luonnollisesti kaikki kaupat oli kiinni. Aamulla nukuttiin pitkään, sillä edellisenä iltana oli mennyt pitkään. Vietettiin sitten koko päivä Merillä ja maaseudulla hengaillen.


.
Syötiin aamupala, jonka jälkeen näillä olikin jo lounasaika. Käveltiin Mortinsartin läpi, tai no, kun paikka käsittää lähinnä yhden samannimisen tien, ei siinä kauaa mennyt. Oikeastaan tosi sympaattinen paikka! Aurinko paistoi, oli lämmin ja lehmän lanta haisi. Olisi varmasti tosi outoa asua noin pienessä paikassa, kun aina on kuitenkin asuna suhteellisen lähellä kaikkea. Toisaalta Merikin on selvinnyt ihan hyvin, vaikka onkin Espoosta myös :-D


Yllä olevat kaksi kuvaa: Meri Hildén
Illalla tapahtuikin päivän kohokohta, sillä lähdettiin kuumailmapalloilemaan! Kyseessä oli mulle ihan uusi juttu, eikä mulla oikeastaan ollut hajuakaan miten siinä toimitaan. Lähtemisessäkin kului tovi jos toinenkin, mutta heti kun lähdettiin nousemaan, noustiinkin tosi nopeasti!


.
Parhaimmillaan nähtiin Luxemburg ja Ranska ilmasta käsin, mikä oli aika siistiä! Kuumailmapallolla lentäminen ei ollut myöskään yhtään pelottavaa, mutta harvemmin mä korkeita paikkoja pelkään :-D Kori oli tosi pieni, meitä mahtui sinne vaan neljä! Oli oikeastaan aika siistiä, kun alhaalla ihmiset vilkuttivat meille ja koirat haukkuivat.


.
Lennettiin reilu tunti, jonka jälkeen laskeuduttiin jollekin pellolle. Laskeutumisessa kori aluksi pomppi maata vasten, jonka jälkeen se kaatui - ja oli hauskaa olla alimmaisena! Auringon laskiessa pakkasimme pallon ja suuntasimme kotiin. Oli oikeastaan aika outoa olla illalla pellolla keskellä Belgian maaseutua vain ja ainoastaan ranskaa puhuvien tyyppien kanssa :-D No, kokemus sekin ja tosi jees sellainen!

Mahtavaa torstaita tyypit! ♥

4 kommenttia:

 1. Itse en varmastikaan uskaltaisi kuumailmapallon kyytiin nousta, sillä putoamisen pelko on mulla suuri. Tuo maisema kuva on aivan i-h-a-n-a♥

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ai että oli varmasti mahtava kokemus! :) Ite en varmaankaan uskaltais nousta kuumailmapallon kyytiin, koska pelkään korkeita paikkoja jonkin verran.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan se upeeta! Ikävä kuulla, mut pakko sanoa, ettei toi ollut läheskään niin pelottavaa, kuin ajattelin sen olevan! :-D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥