23. kesäkuuta 2017

DINNER @ SANDRO


.
Eilen työpäivän jälkeen kiiruhdin kotiin, vaihdoin mun legginssit farkkuihin ja kulahtaneen villatakin uuteen punaiseen bleiseriin, laitoin meikkiä kunnolla ensimmäistä kertaa viikkoon ja tein mun vesisateen ansiosta räjähtäneelle hiuspehkolle jotain. 40 minuuttia myöhemmin näytin ihmiseltä, hiukset olivat kutakuinkin hyvin ja punainen huulipuna teki ihmeitä. Suuntana oli Helsinki. 


.
Oltiin pari päivää aikaisemmin päätetty suunnata torstai-iltana Sandroon päivälliselle. Suunnitelma ehti tämän jälkeen vaihtuakin toiseen, mutta kyllä me sinne Sandroon loppujen lopuksi päädyimme! Mulle Sandro oli ennestään tuttu ainoastaan kotoa löytyvästä keittokirjasta, jota en ole koskaan tainnut edes avata. Nimi oli siis tuttu ja vaikutti varsin kokeilemisen arvoiselta mestalta.


.
Suunnattiin siis Kampin Kortteliin, jossa en muuten ollut myöskään käynyt. Oli muuten tosi kivan oloinen paikka, muutkin siellä olevat raflat vaikuttivat kokeilun arvoisilta! Oli muuten vähän samantyyppinen konsepti, mitä Pietarissa tuli viime keväänä vastaan monessa paikassa.


.
Sandro oli kaikin puolin positiivinen kokemus. Ei ollut täyttä, joten saatiin pöytä ihan ilman varausta. Voi tietysti olla, että juhannus vaikutti tähän kanssa jollain tasolla :-D Palvelu oli ihan tarpeeksi nopeaa, ruoka oli hyvää, paikka itsessään oli myös kaunis ja seura oli myös loistavaa! 

Voisin siis kyllä suositella paikkaa, jos päivällispaikka on hakusessa, ja miksei myös lounasaikaan!  Kaikki pelasi hyvin, eikä oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa kyseisestä mestasta. Nyt mä kuitenkin lähden juhannuksen viettoon kaverille,  joten hyvää juhannusta! ♥

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä ruokaa! Täytyykin laittaa tuo paikka muistiin seuraavaa Helsingin reissua varten :)

  http://millainari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Wau ihania kuvia ja toi ruoka näyttää superhyvältä! Saako udella hintatasoa, oliko kuinka kallis paikka? Vois harkita tuolla piipahtamista, kun Helsinkiin seuraavan kerran lähden! :)
  http://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun ruoka maksoi 25€ & about sen hintasia kaikki pääruuat oli, osa tietty vähän edullisempia osa vähän kalliimpia. Sandron nettisivuilta löytyy myös menut, jos haluut vielä tarkemmin perehtyä! :)

   Poista
 3. Nam noi kuvat näyttävät niin herkullisilta ja rakastan ruokaa, joten pitää käydä tuollakin joskus! :) http://justlittlebitofmyheart.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä joskus! :)

   Poista
 4. Ihana postaus ja ihanat kuvat! Eksyin tänne sun blogiin ja tein pienen tutustumiskierroksen muutamissa viimeaikaisissa postauksissa ja totesin, että ompa hieno blogi ja laadukkaat kuvat, heti lähti omalle lukulistalle!

  http://teitmeistakauniimpaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihan huippua olisi päästä säännöllisesti dinnerille kaveriporukalla! Harmi, että aika vaan ei riitä jommalta kummalta puolen. :/ Herkullisen näköistä teillä ollut!

  http://tasapainoaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aina tosi kivoja! Pitää vaan aikasin sopia ja ettiä aika joka sopisi kaikille, toivottavasti aikaa löytyy! :)

   Poista
 6. Oi, kun näyttää herkulliselta! Täytyy laittaa korvan taakse muistiin :)

  http://valoloytyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥