26. kesäkuuta 2017

KAIKKIEN AIKOJEN SUOSIKIT


.
Meillä kaikilla on meidän ikiomat vakiotuotteet, joita ostetaan aina uudestaan ja uudestaan. Kuukauden suosikit on ehkä niitä sen hetken käytetyimpiä uutuustuotteita, joita ei kuitenkaan aina tulla käyttämään vuodesta toiseen. Tässä on vain osa mun kaikkien aikojen suosikkituotteista, joten voitte olla varmoja, että tulevaisuudessa tuutte näkemään vielä lisää mun vakiotuotteita. Tässä kuitenkin muutama tähän alkuun, joista varmasti suurin osa on täällä joskus vilahdellukin - ja ihan syystä.


.
Mun ylivoimainen lempihuulirasva on Carmex, ja etenkin nämä puikossa olevat. Toi mansikka on aivan ihanan tuoksuinen (esanssinen mansikka)! Näiden ainoa miinuspuoli on saatavuus, sillä en ole ainakaan Suomessa ikinä törmännyt noihin puikkoversioihin. 

Toinen Suomesta puuttuva asia on tämä Aussien kuivashampoo. Tätä ei vissiin saa mistään Euroopasta, mutta ainakin Jenkeistä saa! Joten tämän loputtua siirryn aina Batisteen, kunnes taas seuraavalla reissulla saan tätä lisää. Kuivashampooksi siis aivan loistava, ainoa miinus saatavuuden lisäksi on aivan kauhea tuoksu. Haisee siis ihan joltain yskänlääkkeltä :-D Toimii kuitenkin niin hyvin, ettei haju oikeastaan edes haittaa!


.
Näistä Essien geelilakoista oon jo puhunut aikasemmin, mutta sen verran toimiva kaksikko kyseessä, että ansaitsee kyllä paikkansa myös tässä postauksessa! Pari kerrosta värillistä lakkaa ja yksi kerros päällyslakkaa ja kynsilakat pysyy hyvänä jopa pari viikkoa! Näistä en luovu.

Mun ehdoton huulipunasuosikki on ihan viimeisiään vetelevä Macin Faux. Tämä vaan toimii kaiken kanssa ja on täydellinen arkeen! Kuluu huomaamattomasti pois, joten ei haittaa vaikka päivän mittaan ei kiinnittäisikään huomiota huulimeikkiin! Täydellinen siis.

Tämä Lancômen Hypnôse -ripsari on myös tasaisin väliajoin täällä mainittu, mutta tästäkin tykkään ihan super paljon! En edes tiedä enää monta tälläistä olen käyttänyt, varmasti kymmeniä jo :-D Tää on vaan paras mulle! 


.
Tässä oli viisi mun vakiotuotetta, joita ainakin näillä näkymin ostan lisää tuotteen loputtua! Tai no, ainakaan Carmexit ei lopu vielä hetkeen, joten niitä ei vielä hetkeen tarvitse alkaa metsästämään.

Mahtavaa maanataita! ♥

4 kommenttia:

 1. Itsekin rakastan Aussien tuotteita ja tota kuivashampoota! Toivotaan että se joskus rantautuu myös tänne Suomeen tai edes muualle Eurooppaan.. :D

  Jos arvonta ja alennuskoodi kiinnostaa, käy tsekkaamassa tää postaus:
  http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/06/piristysta-arkeen-uusilla-kuorilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on aivan ihana! Se Suomessa myytävä ei oo mitään ton rinnalla :-D Pitääkin käydä tsekkaamassa :>

   Poista
 2. Allekirjoitan myös täysin tuon Lancomen ripsarin ja Essiet ja Macin huulipunat on kyllä tykättyjä täälläkin :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥