17. heinäkuuta 2017

IHANA ANTIBES


.
Käytiin yksi päivä Antibesissa - ihan hullua, että meni viikko ennen kuin sinnekin mentiin, vaikka sehän on meitä kaikkein lähin kaupunki! Tai olenhan nyt myös tällä hetkellä Antibesissa, mutta nyt puhutaan tän kaupungin keskustasta!


.
Antibes on aivan ihana pieni kaupunki Nizzan ja Cannesin välissä ja etenkin vanhakaupunki on aivan ihana! Valoisat ja välillä myös leveät kadut, suurimmalla osalla kaduista on pelkkiä asuintaloja vailla mitään kauppoja tai ravintoloita, todella rauhallista, eikä turisteja oikeastaan ole. Myös paljon pienempi alue, kuin esimerkiksi Nizzan vastaava! 


.
Syötiin lounasta "uudessa" Antibesissa, jonka jälkeen lähinnä kierreltiin kaupungissa. Tarkoitus oli napata jäätelöt meidän vakkaripaikasta, mutta omistaja olikin vaihtunut sitten viime kerran. Nykyään paikasta taitaa saada Antibesin isoimmat jäätelöt, tai ainakin yhdet suurimmista. Helteelläkin jäätelön loppuosa oli hieman liikaa, mutta hyvää oli kuitenkin!  


.
Toivottavasti muuten reissupostaukset nappaa, niitä on nimittäin tiedossa vielä ainakin viikon verran! Loistavaa maanantaita!  ♥

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuvat! Näiden avulla kyllä näkee tosi helposti että on ihastuttava paikka kyseessä♥♥ Reissupostaukset nappaa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jee kiva kuulla, että tykkäät! :-)

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka! <3 Kivat kuvat!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥