29. syyskuuta 2017

LOUNASVINKKI HELSINKIIN

Käytiin eilen testaamassa Keskuskadulle vasta vähän aikaa sitten avattu uusi rafla! Deliberi näytti jo rakennusvaiheessa kivalta sisustuksen puolesta, joten olihan sinne nyt avauduttua heti pakko suunnata :-D Googlen mukaan näillä on pari muutakin pistettä Vantaalla Flamingossa ja Jumbossa, joista ainakin toinen taitaa olla vain pieni take away -tyyppinen paikka. 


.
Keskuskadun Deliberi osoittautui varsin hyväksi lounasmestaksi! Homma toimi sillä tavalla, että paikassa oli muutama eri tiskiä, joista sai vähän eri juttuja. Paikassa oli viikottain vaihtuva lounaslista, joka piti sisällään muun muassa erilaisia salaatteja, wokkeja, burgereita ja paljon muita erilaisia annoksia. Tämä on just niitä paikkoja, jonne kannattaa suunnata, jos toinen haluaa pizzaa ja toinen sushia. En tosin tiedä, voiko tällaisessa paikassa sushit olla niin hyviä, mutta kyllä niitä ainakin paljon kaupaksi meni!


.
Tilattiin Pilvin kanssa molemman kanaburgerit. Mukana tulleen ranskalaiset olivat superhyviä, eikä burgereissakaan valittamista ollut. Lounaan hintaan sisältyi myös salaattipöytä, joka oli kiva lisä! Ainakin suurimman osan hinta oli noin kymmenen euroa, joten kyseessä ei ole mikään järin kallis paikka. 


.
Plussaa ehdottomasti kivasta sisustuksesta! Ainoa miinus oli se, ettei ruokia tuoda pöytään, vaan ne pitää hälyttimen hälyttäessä noutaa keittiön luukulta. Pöytiintarjoilu on asia, josta voisin mieluusti maksaa hieman extraa...

Kokonaisuudessaan varsin loistava lounaspaikka, joka kannattaa ehdottomasti laittaa testiin. Ihan varmasti syön tuolla joskus uudestaankin!

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpäs herkuulliselta, vois ens kerralla käydä koittamassa, kun Helsingissä päin pyörii :-)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥