7. syyskuuta 2017

SEPTEMBER WANTIES

Syksy. Aika kaivaa kesän jäljiltä kaapin perukoille jääneet villapaidat ja lämpimät takit. Aika heittää hyvästit kepposille kesäkengille ja lyhyille helmoille. Näin vuodenajan vaihdoksen myötä olen huomannut muutaman asian, mitkä olisivat mun vaatekaappiin kiva lisäys! Vaikka nykyään shoppailen aikaisempaa vähemmän, olisi pari laadukasta vaatekappaletta tervetulleita. 


Kuvat: 1 & 2
Se täydellinen harmaa villapaita. Ja ehdottomasti aitoa villaa, sillä en enää haluaa ostaa paitaa, joka on ihana vain parin kuukauden ajan, jonka jälkeen paita on kulunut täysin käyttökelvottomaksi. Vaikka villaa olevat paidat ovat akryllisia huomattavasti kalliimpia, on käyttöikä taas vastaavasti huomattavasti paria kuukautta pidempi. Ehkä pitäisi oikeasti kerrankin satsata laatuun ja ostaa kunnon villapaita! Ja tietysti harmaana. 

Käytin varmaan koko viime vuoden sinisiä Leviksiä, mutta nyt musta nappaisi kyllä sinistä enemmän. Pitää joku päivä tehdä isku Helsingin Monkiin (eikös sieltä saa parhaat?) metsästämään niitä täydellisiä mustia mutsifarkkuja! Kriteereinä korkea vyötärö ja hyvä istuvuus, lyhyiksi lahkeet voi itse saksia, kun ei niitä 25 tuuman pituisia farkkuja oikeen tahdo mistään löytyä...


Kuvat: 1 & 2
Kengähamstraaja täällä hei! Ei vaan, tahtoisin oikeasti nahkaiset mustat nilkkurit kunnon korolla (tuossa kuvassa taitaa olla samettiset, mutta ei todellakaan sellaisia nyt ainakaan tällä kertaa!). Ja vähän sellaiset siistimmän näköiset! Ennestään multa löytyy yhdet korolliset Vagabondin (näkyy esimerkiksi täällä) nilkkurit, mutta niiden kaveriksi juuri ne siistimmät yksilöt olivat kiva lisä. Toisaalta myös vähän sellaiset arkisemmat nilkkurit houkuttelisivat käytännöllisyyden puolesta... Anyway, nilkkurit enemmän tai vähemmän hakusessa!

No se villakangastakki! Oon jotenkin tosi huono ostamaan takkeja, vaikka takit ovat talvella koko asun alku ja juuri. Harmaa ja pitkä villakangastakki olisi täksi talveksi todella kaivattu, mutta jos yhtään itseäni tunnen, en saa kuitenkaan aikaiseksi tällaista ostaa :-D Ehkä jos sellainen täydellinen yksilö tulisi jossain vastaan!

Katselin muuten vähän mun viimeisintä wanties -postausta kesäkuun alusta ja totesin, että onnistumisprosentti oli sellaiset 25%. Kertooko se sitten kauppojen heikosta valikoimasta, mun mielen muutoksista vai siitä, että ostan kaikkea muuta, kuin kauan mietittyjä juttuja? 

Mahtavaa torstaita!

6 kommenttia:

 1. Villakangastakki on myös omalla listalla :D Jotenkin aivan ihanan näköinen, mutta lykkääntynyt hiukan osto kun pieni pelko että osaisinko yhdistää sen omaan alati muutuvaan tyyliini

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyy myös sun listalta! Uskoisin, että tollainen suht simppeli takki voi kuitenkin sopia moneenkin tyyliin! :-)

   Poista
 2. Moikka! Kannattaa mennä tsiigaamaan mun tää postaus: http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/09/linkkaa-blogisi-suosikit.html - oot siellä yhtenä mun suosikkina! :)

  VastaaPoista
 3. Siis vitsi munkin pitäis löytää the neule! Toisaalta ei uudet nilkkuritkaan ois pahitteeksi.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the neule olisi vaan niin ihana syksyyn ja talveen <3 hahah ymmärrän :-D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥