6. lokakuuta 2017

ALKUSYKSYN OSTOKSET

Listasin syyskuun alussa muutamia juttuja, jotka olisivat kiva lisä mun vaatekaappiin. Nyt reilu kuukausi myöhemmin voin todeta, että löysin puolet listalla olevista jutuista ja pari muutakin kivaa juttua, vaikka kyseinen lista ei olekaan mikään ostoslista tai etenkään pakko ostaa -lista. Mutta tässä olisi mun alkusyksyn ostokset - tai ainakin suurin osa! 


.
Mä olin totta kai myös heti maanantaina pari viikkoa sitten Lidlissä tsekkaamassa Esmara by Heidi Klum -mallistoa! Lähi-Lidlissä ei onneksi ollut juuri ketään, joten kaikki tappelut jäi välistä ja ihan hyvä vaan. Mun mielestä vähän naurettavan kuulosta toimintaa oli joissain paikoissa ollut, ainakin mitä lehdistä on lukenut. Mallistossa oikeastaan mikään muu ei iskenyt muhun, mutta nää nilkkurit oli kivat! Hintaa oli vain 30 euroa ja ovat aitoa nahkaa. En jotenkin usko, että kolmenkympin nilkkurit kestävät hyvinä kovinkaan pitkään, mutta toivotaan parasta!


.
Keskiviikkona sain vihdoin aikaiseksi lähteä Monkiin hommaamaan mulle uudet farkut! Monkin Taiki -farkut osoittautui loistaviksi mutsifarkuiksi, eikä hintaakaan ollut kuin 40 euroa. Kerrankin oli myös aika sopivan mittaiset pöksyt - nää jää varmasti monelle liian lyhkäsiksi!


.
Tilasin viime viikolla Cocopandasta mulle uuden kulmakarvageelin, sillä just tätä ei tahtonut löytää mistään! Tämä NYXin Control Freak on osoittautunut paljon tehokkaammaksi, kuin Lumenen vastaava, joten voin kyllä suositella tätä lämpimästi! On muuten myös edullisempaa, tämä maksoi noin 8 euroa, kun taas Lumenen maksaa reilu kympin ja on puolet pienempi.

Stockmannilta ostin uuden Lumenen kulmakynän sävyssä 2 edellisen tilalle. Edellisessä olisi kyllä ollut vielä vähän jäljellä, mutta sitten se mystisesti katosi... Tästä on tullut ihan mun lemppari, kuten jo keväällä kirjoitin! Tällä hintaa oli noin kymmenen euroa.


.
Löysin Mangosta aivan ihanat korvakorut, jotka vilahtivatkin jo täällä. Halusin löytää korvikset, jotka sopisivat hyvin arkeen, mutta olisivat kuitenkin näyttävät! Nämä ovat muuten todella kevyet, joten ei edes tunne, että korvista roikkuu jotain, mikä on ehdottomasti plussaa. Nämä maksoivat 6,99€.

Mahtavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Pitää testata seuraavaks tota NYXin kulmageeliä, kun nykyinen Lumenen ei oo ihan vakuuttanut. Mustakin kaikki farkut tuntuu aina liian pitkiltä, vaikka ne muuten istuiskin hyvin. :'D

  VastaaPoista
 2. Suosittelen! Ton rinnalla se Lumenen ei oo mitään :-D Joo toi on niin ärsyttävää, onneks nykyään on ihan ok leikata farkkunsa itse lyhkäsimmiksi :-Dd

  VastaaPoista
 3. Nuo kengät oli kyllä tosi kivoja, teki mieli itsekkin haalia kaikenlaista! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi nilkkurit ♡

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥