30. joulukuuta 2017

BIRTHDAY GIRL

Terveiset Pariisista! Keskiviikosta lähtien olen lomaillut täällä ihan kunnolla, vaikka viimeiset pari päivää onkin satanut pelkkää vettä. Se ei ole menoa haitannut, Pariisi on aina yhtä ihana kaupunki - satoi tai paistoi. Hengaillaan täällä ensi viikon puoliväliin asti ja lisää Pariisista kuulette varmasti heti uuden vuoden alussa!


.
coat Dixi Coat / scarf Global / jeans American Eagle / sneakers Vans / bag Louis Vuitton

Tänään on muuten vihdoin ja viimein se päivä, kun musta tuli täysi-ikäinen! Vaikka kuluneen vuoden aikana olen useampaan otteeseen harmitellut joulukuun lopulla olevia synttäreitäni, voin nyt jälkikäteen todeta, että ei se nyt niin hirveää loppupeleissä olekaan. Ei kukaan nyt oikeasti ravaa joka viikonloppu baarissa ja kavereilta (ja vanhemmilta) saa helposti kyydin, jos tarve on! 

Nyt mä voin vihdoin matkustaa laivalla ilman ärsyttäviä lupalappuja, voin hoitaa pankkiasiani itse (hyvä vai huono juttu?), pääsen esittelemään henkkareitani tarvittaessa Alkon kassalla ja voin vihdoin ajaa itselleni ajokortin. Lista on varmasti vielä pidempi, mutta ehkä tämä kahdeksantoista on ihan hyvä ikä juuri nyt!

Siispä hyvää syntymäpäivää mulle - teille toivotan ihanaa vuoden toiseksi viimeistä päivää!

6 kommenttia:

 1. Tosi paljon onnea! En voisi oikeasti kuvitella ihanampaa tapaa kuin viettää syntymäpäivä Pariisissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! onhan tää aika jees! 😍

   Poista
 2. Onnea ja pidä kiva päivä.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Aino, nauti! <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥