2. tammikuuta 2018

TÄNÄ VUONNA AION...

Aivan ihanaa uutta vuotta 2018 vielä kerran! Nyt on aika unohtaa mennyt vuosi ja kääntää katseet tulevaan. Mulla on jotenkin erittäin vahvasti hyvä fiilis tästä vuodesta. Tästä vuodesta tulee erilainen, olen siitä aivan varma. Se, mitä vuosi 2018 tuo tullessaan ei ole vielä yhtään varmaa, mutta ainakin seuraaviin asioihin pyrin ja seuraavat asiat haluan saavuttaa - en kuitenkaan sanoisi näitä uudenvuodenlupauksiksi, sillä lupaus on turhan vahva ilmaisu tähän kontekstiin. 

- Ahkeroida koko kevään lukion parissa, sekä lukea ahkerasti pääsykokeisiin. Viiden kuukauden  mittainen kirjastorupeama ei todellakaan ole helppoa ja kivaa, mutta uskon ja toivon, että ahkeruus palkitaan.


.
sneakers Adidas / coat Dixi Coat / jeans Monki / shirt St. James / scarf Louis Vuitton / bag Furla

- Ahkeruus nimittäin toivottavasti palkitaan valkolakilla ja yliopistopaikalla. Etenkin jälkimmäinen asia saattaa tehdä tästä vuodesta varsin jännittävän ja erilaisen.

- Omilleen muutto on asia, minkä haluaisin toteuttaa tämän vuoden aikana, tosin ehkä vasta myöhemmin tänä vuonna. Omillaan asuminen on ehdottomasti aikuisuutta ja jos se tänä vuonna tapahtuu, tästä tulee erittäin mielenkiintoista ja omalla tavalla todella siistiä! 

- Reissata paljon. Kesään asti matkat ovat jo aikalailla varattuja, mutta odotan jo nyt innolla kaikkia uusia ja vanhoja kohteita joihin pääsen käymään! Seuraava reissu koittaa jo heti ensi viikolla, kun lähdetään torstaina Tahkolle laskettelemaan - kunhan vain ensiksi täältä Pariisista kotiudutaan.


.
- Elää ja olla paremmin ihan kaikilla elämän osa-alueilla. Haluan pyrkiä positiivisempaan ja ei niin täydellisyyttä tavoittelevaan elämään. Kukaan ei ole täydellinen, eikä kenenkään tarvitse siihen pyrkiä. Riittää, että on paras versio siitä, mihin itse kykenee.

Innolla odotan, mihin tämä vuosi minut vie - toiselle puolelle Suomea, toiselle puolelle maailmaa vai pysytäänkö ihan pääkaupunkiseudulla. Se selviää tulevaisuudessa, enkä voisi olla nyt enempää innoissani tästä vuodesta - paras on vasta edessäpäin.

I am ready, 2018.

Tsekkaa myös:

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä pääsykokeisiin ja abivuoteen! :) Nää sun tavoitteet vaikuttaa tosi hyvältä, etenkin toi, että pyrkii olemaan paras versio itsestään! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥